Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Για πρώτη φορά στην Κρήτη διεξάγεται το πιο interactive σεμινάριο για τα social media & το digital marketing!

To Social Media Day ανοίγει τις πόρτες του, στο κοινό της Κρήτης το Σάββατο 5 Μαϊού. Μια πληθώρα νέων ομιλητών καταξιωμένων στο χώρο του e-business και των Social Media μέσα από ολοκληρωμένες παρουσιάσεις και case studies θα μυήσουν τους παρευρισκόμενους σε νέες πρακτικές & τάσεις που αφορούν τα social media.

Ξεκινώντας με επίκαιρα θέματα όπως το νέο ευρωπαϊκό κανονισμό για τα δεδομένα GDPR (General Data Protection Regulation), σχολιασμούς για το σκάνδαλο του Facebook – Cambridge analytica η θεματολογία ολοκληρώνεται με Social Media (Marketing), Social & Online Management, A2P Messaging (Viber) & Graphic Design.

SMday-7

Ο Κωνσταντίνος Καλαμίδας Project manager & Keynote Speaker του SMDAY – ΗΡΑΚΛΕΙΟ δήλωσε: Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Το SMDAY ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του σε αυτό τον ευλογημένο τόπο. Στόχος μας είναι να συμβάλουμε και εμείς από την πλευρά μας έτσι ώστε οι επιχειρήσεις (φιλοξενία, εστίαση, εμπορικές κα.) να εκμεταλλευτούν στο έπακρο όλες αυτές τις δυνατότητες που μας δίνει το internet και τα social media.

Περισσότερες πληροφορίες, στο www.smday.gr

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *